Alor Star|Kedah|Utara Event|Wedding Photographer

By: Harilfani Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Dec-2008 16:02 Email | Share | | Bookmark
Ntah yang apa-apa

 
 
 
saja dok main ngan pattern dan line..





best jugak..



Monday, 1-Dec-2008 07:52 Email | Share | | Bookmark
Budak Kechil



shoot by : Faniphotography
editing: Daiyo


Wedding | Event Photographer

Kindly contact :-
Harilfani
phone :-013.465.3119
e-mail :- harilfani@yahoo.com
other site: http://harilfani.com
packages? we have various packages for your choice.
`Make It Your Way`



Monday, 24-Nov-2008 16:32 Email | Share | | Bookmark
Zoo Taiping

Sepetang di Zoo Taiping..


pintu masuk zoo taiping




aku tanya dia ni... pasai apa hang dok termenung tu...
katanya..aku rindu kat schrewlconcept..lama dah dia tak mai...dia pun macam hang jugak.. suka amik gambaq aku..pasai apa tak tau..
hahahaha









kat pintu depan.. white coffe taiping.. best kut.. pak mertua aku sambaq satu..


Thursday, 13-Nov-2008 06:34 Email | Share | | Bookmark
Hijrah

I`am blogger


Friday, 7-Nov-2008 10:24 Email | Share | | Bookmark
Al-Fatihah



Quote:
ALOR STAR - Bekas Pegawai Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) Kota Star, Ahmad Noor, 56, dijumpai mati selepas dipercayai diserang penyakit jantung di Jalan Penjara Lama, Pekan Melayu di sini semalam.

Ahmad Noor yang juga suami kepada Pengarah Jabatan Kesihatan Negeri Kedah, Datuk Dr. Hasnah Ismail ditemui dalam keadaan tertiarap di kaki lima sebuah rumah kedai oleh orang ramai kira-kira pukul 6.50 pagi.

Pemangku Ketua Polis Daerah Kota Star, Deputi Supritendan Fiesal Libertus Abdullah berkata, dari siasatan awal mendapati bahawa mangsa pernah menjalani pembedahan pintasan jantung.

Menurutnya lagi, polis juga tidak menjumpai sebarang kesan yang boleh dikaitkan dengan jenayah dan mengklasifikasikan kematian mangsa sebagai kematian mengejut.

"Allahyarham dipercayai diserang sakit jantung sebelum rebah di kawasan tersebut.

"Tiada sebarang kesan menunjukkan mangsa disamun, dirompak, dipukul dan dicederakan kerana semua barang milik mangsa ada bersamanya," katanya di sini semalam.

* sumber dari kosmo online

Al- Fatihah buat allahyarham.. juga merupakan seorang photographer yang aku segani di Alor Star.
orang yang peramah, sentiasa senang dalam memberi tunjuk ajar..walau hanya 2 kali berjumpa dengan beliau. Al-Fatihah, semoga rohnya berada di samping orang2 yang beriman...Aminnnn.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net